Skade & plåtverkstad

Om man har otur kan man av olika anledningar behöva besökaren skadeverkstad med sin bil. När olyckan varit framme ska du känna dig varmt välkommen till vår skadeverkstad. Hos oss är alla i Mark, Svenljunga och hela Sjuhärad välkomna! Vi är auktoriserade för arbete med Citroen, Subaru, Peugeot, Iveco, Fiat Professional samt BMW men reparerar även andra typer av märken.

Lahalls Bil – Din skadeverkstad i Mark

Det finns många typer av skador som kan uppstå på en bil. Det kan vara att man oturligt nog har krockat med bilen och fått en plåtskada eller att bilen utsatts för en parkeringsskada och därför har bucklor. En vanligt förekommande skada på bilen är även stenskott i någon av bilens rutor. Vi hanterar det mesta som rör de skador som kan uppstå på din bil. Vid vår skadeverkstad i Mark kan du få hjälp med:

  • Att laga stenskott
  • Byta rutor
  • Skador på plåt och lack
  • Plastlagning
  • Försäkringsärenden

Avtal med många försäkringsbolag

Vi har avtal med ett flertal försäkringsbolag som IF, Folksam, Trygg-Hansa, Länsförsäkringar, Tre Kronor, Dina Försäkringar, Ica Försäkring, Moderna samt Crawford & Company. På det viset kan vi vid skadeverkstaden i Mark hjälpa en bred kategori av kunder med deras skador som uppkommit på bilen.

Förutom skadeverkstad har vi på Lahalls Bil även uthyrning av bilar. Detta kan vara en praktisk lösning när din bil är inne på lagning efter att ha fått skador. Behöver du en hyrbil under tiden vi reparerar din bil? Inga problem! Vi har personbilar till uthyrning med plats för från fyra till sju passagerare samt transportbilar med från tre till elva kubiks utrymme.

Certifierad verkstad

Lahalls Bil uppfyller grundvillkoren för, och är godkänd enligt, leverantörsutvecklingsprogrammet.

Kontakta mig – Din skadeverkstad i Mark

Hör gärna av dig till mig, Mikael Svedberg, om du har fått skador på din bil och behöver någon typ av reparation vid Lahalls Bils skadeverkstad iMark.

Mikael
Mikael Svedberg
Tel: 0320-207097
E-post: mikael@lahallsbil.se