Boka service

Goda anledningar att boka service av din bil

Att boka in en bilservice med jämna mellanrum har ett flertal fördelar. För det första kan man genom att man ser över sin bil undvika att allt för stora problem som kan bli kostsamma uppstår med tiden. När du har bokat bilservice i Mark och bilen sedan servas kan man upptäcka sådant som kommer att bli ett problem i framtiden. På det viset får man tid att bestämma hur felet ska förebyggas.
Efter en bokad bilservice kan man också känna sig trygg med att allt är som det ska med bilen när man är ute och åker, även om oförutsedda skador på bilen ändå alltid kan uppstå om man har otur. Om bilen servas med jämna mellanrum minskar risken för sådana problem.
Sådant som byte av olja i en bil får också bilen att gå bättre och har en påverkan på exempelvis sådant som hur mycket bränsle som förbrukas.

Boka bilservice vid vår bilverkstad i Mark

När du bokar bilservice hos oss i Mark kan servicen bestå av olika typer av åtgärder. Vid bilverkstaden i Mark är vi auktoriserade för Citroën, Peugeot,  Subaru, Iveco samt Fiat Professional, men vi hjälper även er som har andra typer av bilar med service.

E-post: servicekinna@lahallsbil.se
Telefon växel: 0320 – 20 70 90