Bilverkstad & bilservice

I vår bilverkstad i Kinna får du hjälp när det att dags för service av din bil. Vi är auktoriserade för Citroën, Peugeot, Subaru, Iveco samt Fiat Professional. Vi kommer dock inte att säga nej bara för att du kör ett annat märke. Hos oss är alla i Mark, Svenljunga och hela Sjuhärad välkomna!

Bilservice i Kinna av olika slag

När du kommer till vår bilverkstad i Kinna för en bilservice är det våra servicerådgivare Erno Antikainen och Sofie Sigfridsson som tar emot dig och ser till att din bil får rätt service.

Det finns många anledningar att man besöker en bilverkstad. Ibland vet man vilken skada det finns på bilen och vilken typ av arbete som krävs. Vid andra tillfällen kanske man kommer till bilverkstaden utan att vara säker. Vid vissa tillfällen kan det även vara för en mindre bilservice av något slag. Oavsett vad som är problemet hjälper vi dig att laga skador och rekonditionera bilar.

Det finns många bilmärken som färdas på vägarna och vid vår bilverkstad i Kinna är vi alltså auktoriserade att utföra bilservice och arbeten på Citroën, Peugeot, Subaru, Iveco och Fiat Professional. Vår gedigna kunskap gör dock alltså att vi såklart även utför arbeten och bilservice på andra typer av bilar.

Dags för vinterdäck

Från den 1 december till den 31 mars är det krav på vinterdäck. Vinterväglag anses råda när det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen. Det är Polisen som avgör om det råder vinterväglag på platsen, men det är tillåtet med dubbdäck mellan 1 oktober–15 april.
Lagen säger dock att dubbdäck får användas även under annan tid om det är eller befaras bli vinterväglag. Vid bilverkstaden i Kinna hjälper vi dig med vinterdäcken.

Läs mer på transportstyrelsen.

Certifierad verkstad

Lahalls Bil uppfyller grundvillkoren för, och är godkänd enligt,
leverantörsutvecklingsprogrammet

Våra servicerådgivare i bilverkstaden

I vår bilverkstad tar Erno Antikainen, Sofie Sigfridsson och Linnea Forsen emot dig och ser till att din bil får den bilservice den behöver. Nedan finner du kontaktuppgifter till dem:

Erno Antikainen
Verkstadschef
Tel: 0320-20 70 90
E-post: erno@lahallsbil.se
Sofie Sigfridsson
Servicerådgivare
Tel: 0320-207132
E-post: sofie@lahallsbil.se
Linnea Forsen
Servicerådgivare
Tel: 0320-207083
E-post: linnea.forsen@lahallsbil.se