Hyrbilar

Ska ni åka på semester och behöver en större bil att packa i? Då är en hyrbil rätt val. Hos oss är alla i Mark, Svenljunga och hela Sjuhärad välkomna att hyra både personbil och transportbil till resan eller till exempelvis en flytt.

Hyrbilar för många ändamål

Det finns många anledningar till att man kan tänkas vara i behov av en hyrbil i Mark. Kanske ska man åka på en långresa och behöver en lite större hyrbil än bilen som man kör till vardags, eller kanske ska man åkabort över helgen och vill slippa åka med tåg och buss. Ytterligare ettalternativ är alltså att man är i behov av att frakta något vid exempelvis en flytt eller något annat tillfälle.

Oavsett den bakomliggande anledningen har vi på Lahalls Bil i Mark flera hyrbilar tillgängliga. Om du ska göra en större flytt eller frakt har vi alternativet stor skåpbil och för en mindre flytt mindre skåpbil. Om ni är en lite större grupp som ska göra en resa eller utflykt passar en minibuss med plats för upp till åtta personer utmärkt. Om ni istället är en mindre grupp som ska ut och åka passar någon av de mindre hyrbilarna. Vi har personbilar från fyra till sju passagerare och transportbilar från tre till elva kubik.

Den som hjälper er med hyrbil i Mark är Mikael Svedberg. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar kring vilken typ av hyrbil som kan tänkas passa till just er resa eller flytt. På den här sidan ser ni även exempel på vad hyrbilen kan tänkas kosta per dygn.

Hör av dig för hyrbil i Mark

Förutom hyrbilar för kortare tid erbjuder vi vid Lahalls Bil i Mark även leasing samt försäljning av personbilar och transportbilar. 

Kontakta mig gärna för din hyrbil i Mark!

Mikael
Mikael Svedberg
Tel: 0320-207097
E-post: mikael@lahallsbil.se