Bilförsäkring

Det finns många försäkringsbolag och det är inte alltid helt lätt att välja vilket bolag och vilken bilförsäkring som är rätt. Vi vänder oss till dig i Mark och Svenljunga och hjälper gärna till och jämför de olika bolagen och ser till att din bil är rätt försäkrad.

Flera typer av bilförsäkringar

När du behöver hjälp med din bilförsäkring i Mark i samband med din bilaffär hos oss kan vi alltså hjälpa dig att hitta rätt. När du i Mark ska ha en bilförsäkring gäller det som nämnt att ha i åtanke både vilket försäkringsbolag som man ska vända sig till, men även vilken typ av försäkring som passar den specifika bilen.

Vilken typ av bilförsäkring som ska väljas beror bland annat på vilket skydd som man själv tycker sig vara i behov av och vad försäkringen ska omfatta. Först och främst krävs en trafikförsäkring när du får hjälp av oss i Mark att hitta rätt bilförsäkring. En trafikförsäkring ska tecknas för alla fordon som ska användas ute i trafiken. En sådan bilförsäkring skyddar mot vissa typer av skador som kan uppstå vid en olycka i trafiken. Trafikförsäkringen täcker bland annat personskador.

När du tecknar bilförsäkring med hjälp av oss i Mark kan även en halvförsäkring tecknas med det försäkringsbolag som vi kommer fram till är det bästa valet för dig. En halvförsäkring ger även skydd för sådant som bland annat stöld, brandskada och glasskada.

Slutligen kan även en helförsäkring tecknas vid valet av bilförsäkring. Helförsäkringen är en bilförsäkring som innefattar både trafikförsäkring, halvförsäkring samt skydd mot vagnskada.

Bilförsäkringar – för dig i Mark & Svenljunga

Vilken typ av bilförsäkring som ska väljas och vilket försäkringsbolag kan alltså vara svårt att veta. Vi hjälper dig hitta rätt bilförsäkring. Kom gärna på besök hos oss i Mark.

Klicka här för Fiat Professional

Klicka här för Peugeot Försäkring