Övriga biltillbehör

Vi på Lahalls Bil i Mark är stolta återförsäljare av ett antal välkända varumärken och kan erbjuda många typer av tillbehör till din bil. Bland de företag som vi arbetar med och tillhandahåller biltillbehör från finns bland annat Batterilagret, Berner, Defa, Dräger, Pebe och Sortimo.

Biltillbehör för komfort och säkerhet

Genom oss på Lahalls Bil i Mark kan du köpa många typer av biltillbehör till ditt fordon. Bland de varumärken som vi arbetar med finns företag som säljer allt från bilbatterier, lampor av olika slag, alkolås, alkotestare och laddningskablar att använda i bilen till handsfree som möjliggör att tala i telefon medan du kör och högtalare, spännband och bagagenät.

Vissa av biltillbehören som vi tillhandahåller och är återförsäljare av är till för att öka säkerheten, som exempelvis alkomätarna och sådant som brandfiltar och första hjälpen-utrustning till bilen, medan andra biltillbehör är till för bekvämligheten i bilen som exempelvis mobilhållare och mobilladdare.

Även sådana biltillbehör som bälteskuddar till barn, bogserlinor och backkameror hjälper till att öka säkerheten när du är ute och kör på vägarna.

När du vänder dig till oss i Mark kan vi alltså hjälpa dig med biltillbehör som gör att du trivs i din bil genom att komforten och bekvämligheten ökar, men vi hjälper dig även att ta fram rätt tillbehör för att du ska känna dig säker i trafiken.

Biltillbehör och andra biltjänster i Mark

Det kan ibland vara svårt att veta vilken typ av biltillbehör som är det bästa valet till din bil. Vi hjälper dig att hitta rätt tillbehör från någon av de många varumärkena inom biltillbehör som vi arbetar med.

Förutom biltillbehör kan vi även hjälpa dig som vänder dig till oss i Mark med sådant som nya däck och fälgar samt bilservice av din bil vid vår bilverkstad. Varumärken vi är stolta återförsäljare för: