Däck & Fälg

Euromaster – Däck och fälgar till konkurrenskraftiga priser

Du vet väl om att vi på Lahalls Bil har egen däckverkstad i Mark? Här kan du får hjälp med allt som gäller bildäck, bland annat sådant som byte av däcken och förvaring av sommar och vinterdäck.

Byte av däck och fälgar, reparation, balansering och inställning

Två gånger om året är det dags att byta sina däck till däck som är passande för säsongen. När det blir dags för att byta däck kan du alltså vända dig till vår däckverkstad i Mark. Vid däckverkstaden hjälper vi dig med att byta däck och se över hjulinställningen och balanseringen av däcken så att det blir rätt. Vi utför även framvagnsinställning, fyrhjulsinställning samt reparationer vid punktering.

Om du vid däckbytet vill investera i nya däck kan vi från däckverkstaden i Mark hjälpa dig med även detta. Vi är återförsäljare av märken som Michelin, Continental, Kuhmo, Bridgestone, Good Year med flera. Vi kan även förse din bil med aluminiumfälgar från OCL Brorsson, Svenska Fälg, NDI med flera.

Däckhotell och byte av vinterdäck i Mark

Att ha någonstans att förvara sina däck efter ett däckbyte kan ibland vara ett problem. Vi hjälper dig med att byta dina däck vid däckverkstaden i Mark, men har även ett däckhotell för förvaringen av dina däck.

Mellan den 1 december och 31 mars måste man ha vinterdäck, men om det är vinterväglag vid andra tidpunkter med snö, is, snömodd eller frost får vinterdäcken användas. Om det är vinterväglag eller inte ses över av polisen. De tillåtna datumen för vinterdäck är mellan 1 oktober och 15 april.

Läs mer på transportstyrelsen.

Öppettider i däckverkstaden i Mark

Besök oss gärna vid däckverkstaden i Mark för hjälp med att byta däck.
Vi har öppet: 
Måndag- torsdag: 07.00- 16.00
Fredag: 07-00- 15.00