Lediga tjänster

För tillfället söker vi en Servicerådgivare samt en Mekaniker.

Lahalls Bil finns i Kinna och vi är auktoriserade för Citroen, Hyundai, Subaru, Iveco samt Fiat Professional. Verkstad, rekonditionering, däckverkstad och plåtverkstad ryms också under samma tak. Med fem märken i huset behöver vi stärka upp med ytterligare en mekaniker i verkstaden. Vår ny medarbetare måste ha erfarenhet från branschen. Har du dessutom erfarenhet från något av våra märken är det meriterande. Kan du skruva Iveco ligger du bra till redan från början. Vem är du som person? Ja, vi är ett glatt gäng här så du bör du ha lite skinn på näsan och inte vara rädd för att få skit under naglarna. Tonen beskrivs ofta som rå men hjärtlig. Du vet ju om att tempot ofta kan vara högt i en bilverkstad. Du ska behärska svenska i tal och skrift. B-körkort är krav.

Vi behöver förstärka vårt team med en servicerådgivare. Vår nya medarbetare bör ha erfarenhet från branschen men stor vikt läggs vid personlighet. Då tempot ofta är högt bör du vara stresstålig och klara av att ha flera bollar i luften samtidigt. Du ska behärska svenska i tal och skrift. B-körkort är krav.

Vi kommer att ta intervjuer löpande så hör av dig till Hans-Erik Sohlberg, 0320-207093, hans-erik@lahallsbil.se, så snart som möjligt så tar vi en kopp kaffe och snackar lite.