Transportbilar

Att ha en egen transportbil har många fördelar oavsett om transportbilen ska användas i yrket eller privat. Hos oss är alla i Mark, Svenljunga och hela Sjuhärad välkomna att köpa lätta transportbilar från bilmärkena Citroen, Iveco och Fiat Professional

Transportbilar för effektiv frakt

En transportbil är anpassad för frakt och oavsett storlek på bilen har transportbilarna fördelen att de är byggda för att på ett smart sätt ha utrymme och plats för det som ska fraktas. När du köpt en transportbil hos oss i Mark har du sedan en bil som du har mycket nytta av både i jobbet och på fritiden. I transportbilen har du gott om plats till dina verktyg, arbetsmaterial och annat som du kan tänkas vilja frakta med dig.

Storleken på din nya transportbil från oss i Mark väljs utifrån vilka fraktbehov som du har. Vi på Lahalls Bil har skåpbilar med utrymme från 2,5 kubik upp till 17 kubik. Bland de transportbilar som vi erbjuder finns även bilar med en styrka från 75 hk upp till 180 hk. Många går att få med fyrhjulsdrift och automat växellåda istället för manuell växellåda.

Hos oss hittar du din transportbil i Mark, men vi på Lahalls Bil erbjuder även försäljning av personbilar av olika storlek, märken och modeller samt uthyrning av bilar. Vi erbjuder även många olika typer av biltillbehör till din personbil eller transportbil. Det är allt från alkotestare och laddkablar till mobilhållare och bogserlinor.

Kontakta oss för transportbil i Mark

Att veta exakt vilken typ av transportbil som du är ute efter kan ibland vara svårt. Om du som bor i Mark och Svenljunga letar transportbil är du välkommen att besöka oss på Lahalls Bil så berättar vi mer om de olika typerna av transportbilar som vi har att erbjuda. Nedan ser du kontaktuppgifter till våra medarbetare.

Kontakta oss när du ska köpa ny transportbil i Mark!


Michael Rogowski
Tel: 0320-207094
E-post: michael@lahallsbil.se
Martin
Martin Dahlquist
Tel: 0320-207091
E-post: martin@lahallsbil.se
Hans-Erik Solhberg
Hans-Erik Sohlberg
Tel: 0320-207093
E-post: hans-erik@lahallsbil.se
Klas
Klas Johansson
Tel: 0320-207092
E-post: klas.j@lahallsbil.se