Subaru

HELT NYA FORESTER e-BOXER

Den aktiva familjens självklara val

Nya Forester ger dig allt! Högsta säkerhet, klassledande dragvikt och en helt ny drivlina. Vår tillförlitliga Boxermotor assisteras nu av en elmotor som ger dig bra vridmoment redan vid låga varv, mer effekt, högre körbarhet och allt detta med mer än tio procent lägre förbrukning.

El-hybrid på Subaru-vis

Att äta kakan och ha den kvar

Med e-Boxer har vi förbättrat det som redan var bra och vässat de egenskaper vi vet våra ägare uppskattar. Att bara sätta en elmotor på bakaxeln var aldrig något alternativ. Det hade förändrat våra unika egenskaper negativt. Vi valde att placera motorn i växellådan – innan fördelningen mellan fram- och bakaxel. På så sätt kunde vi behålla vår fyrhjulsdrivning precis som den var – permanent och symmetrisk.

Vi kan tack vare den lösningen också erbjuda generös dragvikt, medan de flesta av segmentets konkurrenter endast får dra 750 kilo – om ens det …

Elmotorn ger ett tillskott på 65 Nm redan från start, vilket betyder bättre acceleration och rejält med kraft direkt. Eftersom extrakraften kommer från en elmotor får bilen bättre prestanda, samtidigt som bränsleförbrukningen kan minskas med drygt 11 procent.

Självklart går det att köra kortare sträckor på enbart el, men det var aldrig det egentliga syftet. Målet var helt enkelt att göra en redan bra bil lite bättre. Vi valde att leverera fördelarna med elektrifiering där de behövs som mest – utan att kompromissa.

Du slipper krångla med sladdar och leta vägguttag. Forester e-Boxer är självladdande och 118-voltsbatteriet får ny kraft medan du kör.

NÄSTA GENERATION DRIVLINETEKNOLOGI

Vår 2-liters Boxermotor med direktinsprutning assisteras av en elmotor som sitter integrerad i växellådan. e‑Boxer förvaltar Subarus DNA, den symmetriska fyrhjulsdriften.

Konstruktionen är kompakt och har låg tyngdpunkt. e‑Boxer levererar ännu högre effektivitet och är mer responsiv, utan att tumma på säkerheten – en hybrid på Subaru-vis.

Subaru Forester e-Boxer Active
Pris 399 900 kr
Metallic tillkommer, 8 900 kr

Subaru Forester e-Boxer Ridge
Pris 369 000 kr

Subaru Forester e-Boxer Active
Pris 399 900 kr
Metallic tillkommer, 8 900 kr

Hör gärna av dig om du har frågor!


Martin Dahlquist
Tel: 0320-207091
E-post: martin@lahallsbil.se

Hans-Erik Sohlberg
Tel: 0320-207093
E-post: hans-erik@lahallsbil.se

Klas Johansson
Tel: 0320-207092
E-post: klas.j@lahallsbil.se