Privatleasing

Är du intresserad av privatleasing av bil i Mark? Vi på Lahalls Bil erbjuder privatleasing i samarbete med Peugeot. Hos oss är alla i Mark, Svenljunga och hela Sjuhärad välkomna, privatleasing av en bil är ett val med flera fördelar.

Fördelar med privatleasing av bil

Privatleasing av Lahalls Bil i Kinna är en lätt lösning för att kunna köra en ny bil bekymmersfritt. Du behöver inte tänka på oförutsedda utgifter som kan tillkomma vid en service av bilen eller allt jobb som en försäljning av en bil innebär när du väl bestämt dig för att byta bil. När man säljer en bil kan det också finnas en oro över det värde som bilen har tappat med tiden. Allt detta slipper du med privatleasing av din nya bil.

När du i Mark eller Svenljunga väljer privatleasing av din nya bil har det fördelarna att du alltså har en månadskostnad och inte behöver ta hänsyn till andra kostnader. Vid privatleasing behöver du inte heller tänka på att investera mycket pengar för att köpa en ny bil, exempelvis via lån eller sparpengar.

Bland de bilar som vi erbjuder till privatleasing för dig i Mark finns alltså Peugeot. Utifrån dina önskemål och dina behov när det kommer till ditt bilkörande hjälper vi dig att göra rätt val för din privatleasing av bil.

Kör en helt ny Peugeot utan lån och kontantinsats. Inga bekymmer, bara tanka och kör. Privatleasing hos Peugeot är enkelt.

Se www.peugeot.se för aktuella erbjudanden.

Martin
Martin Dahlquist
Tel: 0320-207091
E-post: martin@lahallsbil.se
Hans-Erik Solhberg
Hans-Erik Sohlberg
Tel: 0320-207093
E-post: hans-erik@lahallsbil.se
Klas
Klas Johansson
Tel: 0320-207092
E-post: klas.j@lahallsbil.se