Privatleasing

Är du intresserad av privatleasing av bil i Mark? Vi på Lahalls Bil erbjuder privatleasing i samarbete med bilmärkena Citroen, Peugeot och Subaru. Hos oss är alla i Mark, Svenljunga och hela Sjuhärad välkomna, privatleasing av en bil är ett val med flera fördelar.

Fördelar med privatleasing av bil

Privatleasing av Lahalls Bil i Mark är en lätt lösning för att kunna köra en ny bil bekymmersfritt. Du behöver inte tänka på oförutsedda utgifter som kan tillkomma vid en service av bilen eller allt jobb som en försäljning av en bil innebär när du väl bestämt dig för att byta bil. När man säljer en bil kan det också finnas en oro över det värde som bilen har tappat med tiden. Allt detta slipper du med privatleasing av din nya bil.

När du i Mark eller Svenljunga väljer privatleasing av din nya bil har det fördelarna att du alltså har en månadskostnad och inte behöver ta hänsyn till andra kostnader. Vid privatleasing behöver du inte heller tänka på att investera mycket pengar för att köpa en ny bil, exempelvis via lån eller sparpengar.

Bland de bilar som vi erbjuder till privatleasing för dig i Mark finns alltså märkena Citroen, Peugeot och Subaru. Utifrån dina önskemål och dina behov när det kommer till ditt bilkörande hjälper vi dig att göra rätt val för din privatleasing av bil.

Prisexempel på privatleasing

Peugeot 208 Signature

Peugeot har Sveriges billigaste privatleasing per mil – just nu får du Peugeot 208 Signature från endast 2.099 kr/mån med 2 000 mil att köra för varje år.

Kör en helt ny Peugeot utan lån och kontantinsats. Inga bekymmer, bara tanka och kör. Nu har vi dessutom 2 fria månader när du privatleasar någon av våra utvalda modeller. Privatleasing hos Peugeot är enkelt.

Bilen på bilden är extrautrustad.

Från 2.099:- per månad

Utrustad med bland annat 7″ pekskärm med Apple Carplay & Android Auto, Klimatanläggning ACC, Automatisk avbländbar backspegel, Bluetooth & USB, Elfönsterhissar fram, Elinfällbara sidobackspeglar, Farthållare och fartbegränsare, LED-ljus bak “tre klor”, LED signaturljus fram, Parkeringssensor bak, Regnsensor, Stolvärme fram, Tonade sidorutor.

Subaru Impreza

Från 2.674:- per månad

Smidig, flexibel och vacker. precis som du. Impreza är lika underhållande att köra som den är vacker att titta på. Den är kapabel, välbyggd och den har allra högsta säkerhet. Varje form, varje material, varje designuttryck har valts av en anledning och stärker både form och funktion. Det vackra och moderna designspråket sammanfattar allt det som Impreza representerar.

Martin
Martin Dahlquist
Tel: 0320-207091
E-post: martin@lahallsbil.se
Hans-Erik Solhberg
Hans-Erik Sohlberg
Tel: 0320-207093
E-post: hans-erik@lahallsbil.se
Klas
Klas Johansson
Tel: 0320-207092
E-post: klas.j@lahallsbil.se