Privatleasing

Är du intresserad av privatleasing av bil i Mark? Vi på Lahalls Bil erbjuder privatleasing i samarbete med bilmärkena Citroen och Subaru. Hos oss är alla i Mark, Svenljunga och hela Sjuhärad välkomna, privatleasing av en bil är ett val med flera fördelar.

Fördelar med privatleasing av bil

Privatleasing av Lahalls Bil i Mark är en lätt lösning för att kunna köra en ny bil bekymmersfritt. Du behöver inte tänka på oförutsedda utgifter som kan tillkomma vid en service av bilen eller allt jobb som en försäljning av en bil innebär när du väl bestämt dig för att byta bil. När man säljer en bil kan det också finnas en oro över det värde som bilen har tappat med tiden. Allt detta slipper du med privatleasing av din nya bil.

När du i Mark eller Svenljunga väljer privatleasing av din nya bil har det fördelarna att du alltså har en månadskostnad och inte behöver ta hänsyn till andra kostnader. Vid privatleasing behöver du inte heller tänka på att investera mycket pengar för att köpa en ny bil, exempelvis via lån eller sparpengar.

Bland de bilar som vi erbjuder till privatleasing för dig i Mark finns alltså märkena Citroen och Subaru. Utifrån dina önskemål och dina behov när det kommer till ditt bilkörande hjälper vi dig att göra rätt val för din privatleasing av bil.

Två exempel på de bilar du kan privatleasa hos oss vid Lahalls Bil i Mark är Citroen C3, som är en lite mindre bil som ändå är rymlig, samt Subaru Impreza. Läs gärna mer om exemplen på bilar nedan.

Prisexempel på privatleasing

Citroen C3

Citroen C3

Från 2.090:- per månad

7” pekskärm med mirrorscreen (Apple CarPlay®, Android Auto® och MirrorLink®), automatisk klimatanläggning (ECC) med pollen- & partikelfilter, avåkningsvarnare, bluetooth-handsfree & audiostreaming, Parkeringssensorer bak, takfärg med matchande sidospegelkåpor, starthjälp i backe, coffee break alert, trafikskyltsavläsning & rekommenderad hastighet, fjärrstyrt centrallås med mera.

Subaru Impreza

Från 2.674:- per månad

Smidig, flexibel och vacker. precis som du. Impreza är lika underhållande att köra som den är vacker att titta på. Den är kapabel, välbyggd och den har allra högsta säkerhet. Varje form, varje material, varje designuttryck har valts av en anledning och stärker både form och funktion. Det vackra och moderna designspråket sammanfattar allt det som Impreza representerar.

Martin
Martin Dahlquist
Tel: 0320-207091
E-post: martin@lahallsbil.se
Hans-Erik Solhberg
Hans-Erik Sohlberg
Tel: 0320-207093
E-post: hans-erik@lahallsbil.se
Klas
Klas Johansson
Tel: 0320-207092
E-post: klas.j@lahallsbil.se