Bilar

När det är dags att byta bil ska du vända dig till oss på Lahalls Bil. Vi har mångårig erfarenhet av bilförsäljning och finansiering. På Lahalls Bil har vi alltid ett stort antal bilar i lager och hos oss är alla i Kinna, Svenljunga och hela Sjuhärad välkomna att köpa eller leasa sin nya personbil.

Fördelar med att köpa bil hos bilhandlare

Det finns flera fördelar med att ha en egen personbil, eller en bil för transport och frakt. Det finns även fördelar med att köpa person bil via en bilhandlare, som hos oss vid Lahalls Bil i Kinna. När du köper din personbil via en bilhandlare innebär det en trygghet som inte alltid finns om bilen köps av en privatperson. Du har kunnig personal att diskutera bilen och dess historia med, om det gäller en begagnad personbil, samt någon att vända dig till när du har köpt personbilen.

När du köper personbil hos oss i Kinna väljer du både bland nya och begagnade bilar av flera olika märken, modeller och storlekar. När du köper en personbil kan du även via oss köpa många olika typer av biltillbehör som både förbättrar komforten och gör körningen säkrare. Det handlar om allt från mobilhållare till bogserlinor och mycket annat. Förutom försäljning av personbilar, och bilar för transport, i Kinna erbjuder vi även uthyrning av bilar samt bilverkstadstjänster. Vid vår bilverkstad både servar och lagar vi bilar samt hjälper till med exempelvis däckbyten. Ett bra alternativ för dig som har en bil som är inne på lagning vid bilverkstaden är just att hyra en bil.

Kontakta oss för personbil i Mark

Bor du i Mark eller Svenljunga och letar personbil? Kom gärna förbi vid Lahalls Bil eller hör av dig till oss om du har några frågor så hjälper vi dig att hitta en personbil som passar just dina önskemål.

Michael Rogowski
Tel: 0320-207094
E-post: michael@lahallsbil.se
Martin

Martin Dahlquist
Tel: 0320-207091
E-post: martin@lahallsbil.se
Hans-erik Solberg
Hans-Erik Sohlberg
Tel: 0320-207093
E-post: hans-erik@lahallsbil.se
Klas
Klas Johansson
Tel: 0320-207092
E-post: klas.j@lahallsbil.se